30می 2015

حلال به غذاهایی گفته می‌شود که در دین اسلام مصرف آنها مجاز است. حلال همچنین عنوان مجموعه‌ای از نام نشان‌های تجاری (برند) است که بر محصولات غذایی درج می‌شود. این نام برگرفته از معنی غذای حلال است که در دین اسلام آمده است و اولین بار محصولات غذایی حلال در کشور مالزی بوجود آمده است. […]

31می 2015

انار و دانه‌های یاقوتی آن هزاران سال است، که بعنوان دارو مصرف می‌شود. از خواص و فواید انار می‌توان به اثرات درمانی و بهبود دهنده آن در بیماریهای قلبی، فشار خون بالا و بعضی از انواع سرطان همچون سرطان پروستات اشاره کرد. یکی از آخرین تحقیقات دانشمندان در مورد خواص و فواید انار نتیجه می‌گیرد، […]

31می 2015

از نظر استاندارد نوشیدنی ها ی میوه ای به سه دسته تقسیم می شوند: ۱- آبمیوه (juice): فرآورده ای است که با محتوای آبمیوه صد درصد بدست آمده واز فشردن میوه یا پوره طبیعی میوه و یا رقیق نمودن آبمیوه تغلیظ شده (کنسانتره) با آب آشامیدنی تا رسیدن به غلظت مطلوب بدست می آید. در […]

06آگوست 2015

یک لیوان آب‌پرتقال یا یک میوه پرتقال؟ کدام یک برای سلامتی مفیدترند؟ محققان در دانشگاه آونهایم (Hohenheim) به این سوال پاسخ داده اند. بر طبق یافته های آنها: آب پرتقال یک شگفتی در تغذیه و در مقایسه با میوه پرتقال برای سلامتی سودمندتر است. اول اینکه خوب است بدانیم پرتقال منبعی از مواد مغذی مانند […]

  • 1
  • 2